Cum ne facem un tatuaj?

Cum ne facem un tatuaj?

Cei care doresc să se tatueze sunt rugați să aducă cu ei o schița sau cel puțin o idee concretă care va sta la baza tatuajului. Odata ajunși la eveniment, la parterul spațiului va exista o zonă dedicată înregistrării pentru artistul ales. Ca fiecare dintre noi să avem acces la un artist, este recomandat ca designul să nu depașească un maximum de 3-4 ore. In cazul în care nu ne-am decis asupra designului, putem alege din portofoliul fiecărui tatuator. Portofoliul acestora poate fi consultat la adresa de mai jos:
https://timisoaratattoocircus.noblogs.org/tattoo-artists/

Deoarece mai mulți tatuatori se vor desfășura într-un singur spațiu, este important să păstrăm o atmosferă calmă in apropierea acestei zone. Astfel, este important să venim în timp util în cazul în care avem o programare și pe cât posibil să evităm infleunța băuturilor alcoolice și a altor substanțe. Acest spațiu este unul unde se depune mult efort, ne așteptăm la un comportament adecvat.

Cât costa un tatuaj?

Evenimentul este organizat prin implicarea mai multor voluntari (organizatori, artisti, trupe, perfomeri etc.) dintre care nimeni nu are nimic de castigat. Din aceasta cauza ne dorim ca fiecare sa plece cu un tatuaj la un pret accesibil, bineinteles, mai mic decat la conventiile obisnuite. Ramane la latitudinea fiecarui artist sa decida asupra donatiei care va fi discutata inainte ca tatuajul sa fie facut.

Cum ne protejăm după ce avem un tatuaj?

După ce tatuajul este gata, este necesar să avem grijă ca zona tatuată sa fie ferită de bacterii. Este nevoie de aproximativ trei săptămăni ca tatuajul sa fie vindecat în totalitate. Starea de sănătate și conditia fizică joacă un rol esențial în acest proces. Nu este indicat sa atingem această zonă sau să îndepărtăm pielea din jurul tatutajului. Dacă acesta este uscat, vom utiliza cremă acorperind toată portiunea.

Următorii pași sunt necesari:

Spălăm zona tatuată de doua ori pe zi, timp de trei zile cu un săpun fin, neparfumat. După spălare folosim un prosop sau servețele. Ne igienizăm mâinile și folosim crema recomandată de artistul tatuator pentru a trata zona în cauză. Această acțiune o putem repeta timp de aproximativ două saptămâni. Evităm contactul cu bazinele de înot, saunele și nu expunem tatuajul la soare fără cremă de protecție. Mai multe indicații legate de igienă se vor oferi după terminarea tatuajului.

Article written by